Studioflytt

Eftersom hyresvärden skall bygga för ett vårdboende på det våningsplan jag tidigare hade studion på blev alla kontrakt på detta plan uppsagda, hade dock den stora turen att se till att hålla mig på rätt plats vid rätt tid & snacka på rätt sätt med rätt person.
Summa summarum var att jag var en av TVÅ hyresgäster som fick nya kontrakt på andra lokaler en våning upp. Som sagt, ibland skall man ha lite flyt.

Dock mkt begränsat med tid för att fixa i den nya lokalen men jag har ändå ingen deadline som jag måste hålla mig till.
Vid inflyttningen råkade jag dock läsa rumsnummer lite tokigt så det slutade med att jag ockuperade ett rum som inte var avsett för mig *S*
Efter ett snack med hyresvärden löste detta sig dock smidigt….

Lite bilder….

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Studio, Tankar & funderingar. Bokmärk permalänken.